Post by greatecisabcia on Feb 23, 2022 9:22:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بی نهایت همه ▞▞▞
▞▞▞ Gymnastics Superstar 2022 version ▞▞▞
واقعا بازی خوبی هست من هم عاشقه باله هستم میمیرم برای باله👄👫
خیلی خوب است که من دوست ندارم چیزهای زیادی مانند پول واقعی پول خرج می کنند، این خیلی آزاردهنده است. اما با همه اینها کاملاً خوب است و پسر عموی من این را دوست دارد، و من فقط نمی خواهم واقعاً مجبور شوم این بازی را بازی کنم. خیلی اگر داشت
Kick the Buddy Action odd
واقعا خوشم اومد🥰🥰🥰🥰😀😀😀
من این بازی را خیلی دوست دارم زیرا شما می توانید لباس ژیمناستیک خود را بپوشید و من واقعاً این بازی را دوست دارم زیرا به زودی ژیمناستیک را شروع خواهم کرد بنابراین بازی واقعاً خوبی است.
خیلی بازی خوبیه
بسیار عالی بود حتما امتحان کنید نا امید نمیشید 🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩🤩⚘⚘⚘⚘
من عاشق سوپراستار ژیمناستیک هستم، بسیار سرگرم کننده است، اما وقتی وای فای روشن دارید، بیایید بگوییم که در حال لباس پوشیدن هستید و چیزی قفل شده است، می توانید وقتی روی آن فشار می دهم یک ویدیو برای آن تماشا کنید، به همین دلیل است که کار نمی کند. من به این بازی 4 ستاره می دهم
بازیش عاااااااالی بود کسایی که مگن بده اشتباه می کنن بازی باحال وخوبی 😊😊😊
من عاشق بازی کردن این بازی هستم اما گاهی اوقات وقتی می گوید می توانم با تماشای یک ویدیو چیزی به دست بیاورم، آن را تماشا می کنم اما قفلش می کند!😡😠👿
بازی خیلی احمقانه ای فقط میدونی تبلیغات خسته شده اگه دانلودش کنی دیوونه ای
سلام من مبینا من گفتم این بازی خیلی خوب بود😘😘🤗🤗🤗🤗😍😍😍
من نمی دانم خوبه یا نه چون هنوز نصب نکردم و دلیل این که یه ستاره کم دادم اینه که هرکاری میکنم نصب نمیشه
Gymnastics Superstar Role Playing evw
بازی بسیار خوب برای بچه هایی که عاشق بازی های ژیمناستیک هستند 🦄🦄🦄🦄🦄🦄
من یه ژیمناستیک کار هستم خیلی دوست دارم ممنونم
من عاشق این بازی هستم، این بازی فوق العاده سرگرم کننده است، شما می توانید شخص را شبیه به آنچه که می خواهید شبیه کنید. من این بازی را به تمام سنین توصیه می کنم. 😁
چنین بازی احمقانه ای که من در عمرم هرگز در محبوبیت ندیده بودم این است که بعد از بازی 1 نشان می دهد و همچنین در کشورهای 1 اما در ژیمناست برتر رتبه من 11 بود و نه کاهش می یافت و نه افزایش بازی خسته کننده
من عاشق بازی های کوکو هستم و مخصوصاً این یکی را دوست دارم، اما تنها دلیلی که به این بازی 3 ستاره می دهم این است که هر وقت تصاویر را ورق می زنید تا ببینید که بازی برای شما چگونه خواهد بود، می گویند که شما می توانید انواع مختلفی از بازی ها را انجام دهید. چیزهای سرگرم کننده و با این حال وقتی بازی را دانلود می کنید تقریباً نیمی از چیزها قفل می شود و باید با پول واقعی پرداخت کنید بنابراین توصیه می کنم این بازی یا هیچ یک از بازی های دیگر آنها را نگیرید مگر اینکه پول پرداخت کنید.
این یک بازی خوب است، اما پس از هر کاری که انجام می دهید و تبلیغات تبلیغاتی، تبلیغات بسیار زیادی دارد. اما در کنار آن بازی بسیار خوب
این بازی اشکالی ندارد و اجازه نمی دهد به اسپا بروم یا در مرکز پزشکی می گوید باید آن را بخرم و رویداد تابستانی مشکلی ندارد زیرا به شما اجازه نمی دهد انتخاب کنید چه لباسی بپوشید و حرکاتی که می توانید انجام دهید. تا به حال تمام حرکات مبتدی را در حالت حرفه ای دریافت کنید و هنوز همه آنها را نداشته باشید
این یک بازی بسیار سرگرم کننده است که من ژیمناستیک را انجام می دهم و واقعاً در آن مهارت دارم، به همین دلیل است که این بازی را خیلی دوست دارم اما دوست ندارم که چیزها رایگان نیستند و تبلیغات
کودک 4 ساله من این بازی را دوست داشت، اما تبلیغات بسیار نامناسب هستند (بازی های جنسی تبلیغ می شوند) بنابراین ما این برنامه را حذف می کنیم.
من خودم ژیمناست هستم و اسم همه حرکاتش رو میدونم بازی خیلی عالیه خیلی خوبه
عالی خیلی خوب بود وزیبا❤❤❤😘
فوق العاده سرگرم کننده است، اما می تواند پس از مدتی بسیار خسته کننده شود. و تعداد زیادی چیز قفل شده است. کوکو همیشه تعداد زیادی اقلام قفل شده دارد
من این بازی را دوست داشتم چون خوب بود، اما موارد اضافی زیادی وجود دارد، اما در مورد برخی از چیزهای بازی باید هزینه میکردم، به همین دلیل از آن خوشم آمد.
این یک بازی خوب است که من عاشق جزئیات هستم، اما چیزهای زیادی وجود دارد که باید برای آنها هزینه کنید و من تجربه خوبی را دریافت نمی کنم. من پول ندارم و مطمئنم که والدینم نمیخواهند برای این همه پول بپردازند.
Знаменитая гимнастка Ролевые ngvs
بازی سرگرم کننده است. اما تبلیغات خیلی زیاد و وقتی سعی می کنم تبلیغات را با علامت x در سمت راست بالا رد کنم، من را به فروشگاه برنامه می برد! و گاهی اوقات x حتی کار نمی کند، بنابراین من مجبور می شوم از برنامه خارج شوم! اما به غیر از تبلیغات، بازی خوب است. ای کاش گزینه های بیشتری برای انجام بدون نیاز به هزینه کردن وجود داشت، مانند آبگرم، کلینیک، عکاسی و لباس. ولی در کل بازی خوبیه
این بازی سرگرم کننده است اما تبلیغات زیادی دارد و کاورشات، اسپا، کلینیک قفل شده است🙍😔
این یک بازی سرگرم کننده است اما شما باید برای چیزهایی با پول واقعی پرداخت کنید و موارد اضافی زیادی وجود دارد که نمی توانید از آنها صرف نظر کنید. اما هیچ راهی برای باخت وجود ندارد و بیش از همه این یک بازی واقعا سرگرم کننده است
اشکالات زیادی وجود دارد و ممکن است اشتباه کنم، اما در دستگاه من اشکالات زیادی وجود دارد
Gymnastics Superstar Nhập vai rnt
من این بازی را خیلی دوست دارم اما آبگرم و کلینیک قفل است نیمه بازی قفل است.و تبلیغات بسیار زیاد.به همین دلیل است که من 3 ستاره دادم. اما باز هم باید این را امتحان کنید.😇😇😇
بازی خیییییییییییییییییییی خوبیه من این بازی رو خیلی دوست دارم❤❤❤❤❤ انقدر که خوبه من هم توی گوشیه مامانم نصب کردم هم بابام هرکی که گفته این بازی گاو خره👎 🖕🐄🐃 من آتنا آلبو عطوی هشت ساله هستم از اواز❤❤❤ ❤❤ دوستون دارم 😁😁😊😊😊
سرگرم کننده است، اما مقدار اضافه شده غیر قابل تحمل است. بعد از هر رویداد یا میخواهید به مکانی بپیوندید، باید یک افزودنی را تماشا کنید تا به آن بپیوندید و بعد از ترک.
سلام برای کسانی که در حال خواندن هستند، می خواهم بدانید این بازی بسیار سرگرم کننده است، مانند اینکه می توانید شخصیت خود را بپوشانید و همه آن موارد بامزه ای که ما می توانیم انتخاب کنیم، لطفا به این بازی 5 ستاره بدهید و لطفا آن را دانلود کنید شگفت انگیز است!
عالی حرف نداره پنج ستاره کمشه این همه ستاره ها ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟این هیم بریتی این ان
من عاشق این بازی هستم. من عاشق این بازی هستم که سالهاست دارم، اما نیاز به آپدیت دارد. اولا مدل موی جدید، حرکات بیشتر مخصوصا برای کف و تیر. و شاید آموزش را جذاب تر کند. شاید برای هر رویداد تمرین متفاوتی داشته باشید. و انتخاب موسیقی بیشتر خوب خواهد بود. و همچنین گاهی اوقات برای سبک، تناسب اندام و نمایش 100 می گیرید، اما امتیاز پایینی می گیرید که منصفانه نیست و من را از بازی دور می کند.
این یک بازی سرگرم کننده عالی است، اما شما باید با پول واقعی برای همه چیز بپردازید، اما هنوز هم سرگرم کننده است!
مسئله این است که من شخصاً پولی ندارم که بتوانم برای بازی خرج کنم، شما باید در نهایت چیزهایی بخرید تا به سطحی برسید که به این معنی است که من نمی توانم خیلی بازی کنم و من واقعاً این بازی را دوست دارم، اما پرداخت برای آن آزاردهنده است. باعث می شود که بازی در سطح خاصی از بازی غیرممکن شود
سرگرم کننده است اما گاهی اوقات به من اجازه بازی یا دانلود نمی دهد
من چند دو ر نسبش کردم ولی نسب نشد
حیوان
بازیش خوب نیست چرته