Post by greatecisabcia on Feb 23, 2022 8:55:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί περισσότερη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Flip 3D 2022 version ▞▞▞
είναι αρκετά καλό!
💖💖💖🌹
Το καλητερο παιχνιδι ποτε!!!! Άλλα έμπαλα 4 αστεράκια γιατι εξέι παρά πόλες διαφημίσεις.
Διασκεδαστικό παιχνίδι! Υπάρχει μια διαφήμιση ίσως μετά από κάθε τρίτη ή τέταρτη προσπάθεια/επίπεδο, κάτι που είναι αναμενόμενο, αλλά δεν με πειράζει γιατί το παιχνίδι είναι υπέροχο. Θα συνιστούσα!
Bottle Flip 3D عمومی njgj
μια ορα για να κατεβει κανει
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το παιχνίδι το μόνο πράγμα για το οποίο μιλούν οι άνθρωποι είναι οι διαφημίσεις.look Έχω μια λύση για να αφαιρέσω τις διαφημίσεις απλά από το δίκτυο/τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μου αρέσει αυτό το παιχνίδι.
χαλιά.
έχετε 2 έχουν 1000 πετράδια για να πάρετε 1 μπουκάλι. γελοίος.Είμαι στο επίπεδο 27 και έχω μόλις 2 μπουκάλια (το ένα με το οποίο παίζεις και το άλλο που αγόρασα.) είναι καλό όμως
BOTTLE FLIP 3D (WC GAMES PART 6)! #nekdra #wcgames ...
Bottle Flip 3D Santai cbzo
Bottle Flip 3D Hygge qwm
Μερικές φορές δεν πιάνει το double tap
Φοβερό παιχνίδι! Νομίζω ότι το μόνο πράγμα που πρέπει να αλλάξετε εδώ είναι το φόντο. Νόμιζα ότι θα είχε πιο πολύχρωμα πράγματα και έπιπλα, αλλά δεν έχει. Το υπόλοιπο παιχνίδι όμως είναι ωραίο. Καλή δουλειά! Προσθέστε περισσότερα έπιπλα και μέρη! Ty!
Χαλια
Πάρα πολλές διαφημίσεις!!! Νίκη? Ενα δ. Χάνω? Ενα δ. Αλλαγή σελίδων; Ενα δ. Πιέζουν επίσης το "VIP" τους αλλά είναι ΑΥΤΟΑΝΑΝΕΩΣΗ 5,99 ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! $300 ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!! Απεγκαταστάθηκε
110V / 220V 5/8 in 1 12 "x15" Heat Press Machine 360 ° Rotation Digital Sublimation Heat Transfer Machine για T-Shirt Hat Mug Plate Cap Sports Bottle.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι!!!!! Είναι διασκεδαστικό και εθιστικό χωρίς καθόλου δυσλειτουργίες! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!! Είναι εύκολο για όλους τους χρήστες και έχει εύκολους ελέγχους!
ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ. Υπάρχει ένα ωραίο VIP πάσο. αυτό είναι 5,99 ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ [με μικρά γράμματα φυσικά]. Τώρα αυτό δεν είναι επιθετικό, ας μην ξεχνάμε το γεγονός ότι το Amazon prime είναι 12,99 το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το απλό παιχνίδι ελέγχου που απευθύνεται σε παιδιά είναι φθηνότερο από μια συνδρομή στο Netflix ΚΑΙ στο Prime. Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτήν την εβδομαδιαία συνδρομή. Απλώς προσέξτε εάν το παιδί σας κάνει κλικ και προσθέστε αυτήν τη συνδρομή που είναι περίπου 24 δολάρια συν φόρο το μήνα για μερικά μπουκάλια καλλυντικών.
πάρα πολλές διαφημίσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θεέ μου!!!!!
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δεν με ικανοποιεί πραγματικά, αλλά υποθέτω ότι είναι καλό και δεν έχει τόσες πολλές διαφημίσεις
Εγώ το είχα ξανακατεβάσει αυτό το παιχνίδι και είχα πάει στο επίπεδο 53 ήταν πολύ δύσκολα. Αυτό το παιχνίδι είναι φανταστικό😘😘😘💵💴💶💷💌💌❤️🧡💛💚💙💜🔴🔵
ΥΠΕΡΟΧΟ παιχνίδι αυτό είναι το θέμα του παιχνιδιού έχετε ένα μπουκάλι και πρέπει να το χτυπήσετε ώστε το μπουκάλι να φτάσει στο επόμενο εμπόδιο, μόλις ολοκληρώσετε ένα επίπεδο, λαμβάνετε νέα μπουκάλια τα γραφικά του παιχνιδιού είναι υπέροχα, επίσης συνεχίστε το καλό δουλειά!
Τόσο διασκεδαστικό! Αλλά πραγματικά ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. αυτό είναι το μόνο που έχω να πω. Αυτό ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ το παιχνίδι από μόνο του - στην πραγματικότητα, είναι πιθανώς περισσότερες διαφημίσεις παρά παιχνίδι. AGH! Διαφημίσεις KILL MEEEEEEE!!¡¡ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αυτές που είναι 30 δευτερόλεπτα χωρίς δυνατότητα παράβλεψης...💀
Λίγο βαρετό
Καλό
Του δίνω 2 αστέρια επειδή την τελευταία φορά που έπαιξα κόλλησα και δεν μπορούσα να βγω, οπότε έπρεπε να το διαγράψω και θα πρέπει να φροντίσετε ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να έχουν αυτό, μπορούν να πατήσουν για να ξαναπροσπαθήσουν, έτσι ώστε να είναι δίκαιο, αλλά μέχρι να το κάνω κάντε ότι δεν θα κατεβάσω τη φόρτωση αυτής της εφαρμογής
Το μισώ σε πολλές διαφημίσεις, διορθώστε αυτό και κάντε το No ads δωρεάν, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώσουμε για αυτό, αλλά το μισώ, μην το δοκιμάσετε φαίνεται διασκεδαστικό στις διαφημίσεις, αλλά πραγματικότητα 😑
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό Μου άρεσε όταν έπαιξα την πρώτη μου φορά που το αγάπησα και δεν υπάρχουν διαφημίσεις
Το παιχνίδι ήταν καλό, δεν υπήρχαν καθόλου πολλές διαφημίσεις, υπάρχουν μόνο διαφημίσεις αν κάνετε κλικ στη συνέχεια ή εάν κάνετε κλικ στο σημείο που σας προσφέρει πολύτιμους λίθους αν παρακολουθήσετε μια διαφήμιση. Ο λόγος για τον οποίο το απεγκατέστησα ήταν επειδή ένιωθα ότι το παιχνίδι δεν ήταν για μένα, αλλά τουλάχιστον του έδωσα μια ευκαιρία και ήταν η καλύτερη ευκαιρία που πήρα ποτέ. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ άτομα που λένε ότι υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις, απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλήθεια, απλώς δεν θέλουν να παίξετε το παιχνίδι για να μάθουν πόσο εξαιρετικό είναι. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κανέναν!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Εχει πλάκα! είναι δύσκολο στο στάδιο 25. Νομίζω ότι είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι!. ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια! είναι αυτό το διαδικτυακό του που είναι υπέροχο.
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά έχω μια μικρή ερώτηση..δεν υπάρχει λογοπαίγνιο, αλλά: ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΡΕΦΑΜΕΝΑ HITBOX ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
Βαρετοοοοοοοοοοοο
Διαφημίσεις για να πάρω τους πόντους που κέρδισα; Έφυγε με συνοπτικές!!!
Του βάζω τέσσερα αστέρια γιατί είναι και λίγο βαρετό
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun แอ็กชัน pxpm
Είναι χαλια
Δεν υπάρχει άλλη διαφήμιση, νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερους χάρτες