Post by greatecisabcia on Feb 23, 2022 8:52:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Soda Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Soda Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ paranın kilidini aç ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Soda Saga 2022 version ▞▞▞
Oyunu daha iyi yapan zaman zaman zorlaşması harika
Sürekli donuyor, bir oyun kazandım ama hemen ardından dondu ve galibiyeti kaydetmedi. Sadece birkaç hamleye ihtiyaç duyulduğunda, oyunun sonundaki reklamlar sırasında birkaç kez dondu. Sanırım 3574 seviyeden sonra artık onunla uğraşamayacağım için nihayet oynamayı bırakacağım (ve her biri 30 saniye süren aynı reklamlarla - biraz fazla abartılıyor). Oyuncularını erteledin
Hala donmaya devam ediyor ve genellikle çok önemli bir aşamada
Oyunu seviyorum! Ancak indirme işlemi büyüktür ve aynı zamanda pilinizi HIZLI bir şekilde tüketir!
Müthiş bir deneyim çünkü beni meşgul ediyor ve oynarken mutlu oluyorum
Oyuna reklam eklediğinden beri sürekli donuyor ve hata veriyor! Bunu düzelt ve iyi olacak.
Oyunum son zamanlarda çöküyor 😪 bir kez açıldığında ve istediğim gibi oynayamıyorum... ve telefonum çok yavaşlıyor 🐌... çöktüğünde telefonum bir süre donuyor....
Candy Crush Soda Saga Gelegenheitsspiele sma
baştan başlıyorum. 3000 seviyesindeydim. 2000-3000 oyunlarının oynanışını seviyorum. Bu oyunun başlangıcı sıkıcı. Zor seviyelerde yardımcı olmak için ihtiyacınız olan araçları kazanmanın yeterli yolu yok.
Reklam izleyerek daha fazla hamle (2 2 1) elde etme seçeneği, uygulamanın çok sık çökmesine neden oluyor. Reklamları izlemeye istekliyim ama bir sonraki reklama geçer geçmez çökmek cehennem gibi sinir bozucu. Lütfen evinizi (yazılımı okuyun) sırayla alın !!!!
Bu oyunu seviyorum ve uzun zamandır zevk alıyorum ve bundan asla sıkılmıyorum. Stresli olduğumda bunu oynuyorum ve bana gerçekten yardımcı oluyor. Aşk Aşk Aşk!!!
Bu oyunun bağımlısı. Günlük oynuyorum. Rahatlatıcı, zor değil, sinir bozucu değil, ilk 3 ve 4'te tamamlıyorum.
1938. Uzatmayı, gerekli kadar da şiddetlik oynadım ama bu oyunu oyun oynayanların olmasıydı. Hiçbiri yok günlerdir, ne oldu bilmiyorum ama bir heyecanı duymaktan bıktım.
Oyunu seviyorum, adil olmadığını hissettiğim tek şey, bir seviyeyi geçmediğinizde tüm gökkuşağı serinizi kaybetmeniz. Neden hepsi birden? Birer birer kaybetmek iyidir.
Bu oyuna bayılıyorum ben kazanıyorum ben kazanıyorum ben kazanıyorum ben kazanabilirim.
Candy Crush Soda Saga Dažādas spēles iof
Android ve dizüstü bilgisayarımda oynamayı seviyorum. Ancak çıkış yaparsam bir daha giriş yapamıyorum. Üç farklı hesap kurdum. King, şifre kurtarma için bilgi gönderir ancak hiçbir zaman çalışmaz. Çok sinir bozucu. King bir oyun geliştirebilseydi, kesinlikle bu hatayı düzeltebileceklerini düşünürdünüz.
Bu oyun çok ilginç ama bir faydasını göremiyoruz. Bazı zamanlar çalışmıyor olabilir. bazen iyi çalışmıyordu. Çevrimiçiyseniz ama aynı zamanda çevrimdışı olduğumuzu söylüyorsanız.
Daha da kötüye gidiyor... İlerlememi kaydetmek için her zaman fb hesabım oyuna bağlıydı. Şimdi King hesabına kaydolmalıyım, aksi takdirde ilerlememi kaybedeceğim ve zaten 2150. seviyedeyim! Sadece saçmalık.
Candy Crush Soda Saga Santai dkgx
Son güncelleme oyunu oynandı ödül için konulan reklama tıkladınmı oyun kapanıyor oyundan çıkıyor
Takım arkadaşlarının veya arkadaşlarının canını almak zor yüz kitap seçeneği yok
oyun oynamıyorum ...kapaniyor.. rapor diye bir bildiri geliyor. Google ile alakalimidir nedir anlamiyorum..NEDENİ nedir. ?
Oyuncuları yardımdan çok incittiğinde ipuçlarınız ne işe yarar? Bu oyunu gerçekten sevmiyorum. 0 olarak değerlendirirdim ama bu bir seçenek değil. Çerez reçeli oynayın. Size daha fazla ödül verir.
Çok güzel bir oyun herkese tavsiye ederim nasıl modelinden geçiyorsun
Süper süper süper çocukluğum boyunca ilerlemeye devam ediyorum.
Videoya her tıkladığımda oynatılamıyor ve evde oynatılıyor. Uygulamayı zaten güncelledim.
Zırt zurt oyun iç satın alma logları çok zaman alıyor. Oyunda geçişlerde aşamalardan geçemiyosun. İnternet limitinlemeyecek kadar boş. Bu iki yıldız da internetsiz vakit az da olsa geçirebildiğim için.
Ben bu oyunu daha yeni indiriyorum ama çok güzel bir oyun oynamak hafta indirdim sonra yine sildim bence size de indirmenizi
Eskiden bu oyunu severdim... Artık rastgele patlayan güçlendiricilerden bıktım usandım artık.. Canım sıkılıyor..
Wrestling Revolution விளையாட்டு oge
Güzel oyun tavsiye ederim
Severek eğleniyorum ama neden oyunum durdurdunuz anlamadım
Oyunu yeniden başlattıktan sonra boş oluyor ve oyuna geri dönmeyecek
Oyun açılmıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz???
Bu her zaman en sevdiğim şeker ezmek olmuştur. Ancak, beni neredeyse her düzeyde kesiyor. Ya çok yaklaşacağım ya da gerçekten seviyeyi kazanacağım ve bu beni en baştan başlamamı sağlayacak. Özellikle bölümlerin sonunda ekstra güçlendiriciler elde etmek için reklamları izlemeye gittiğimde. Tüm oyun kapanacak ve önceden kullandığım uygulama açılır. Son derece sinir bozucu ve bu güncelleme daha iyi olmazsa, kesinlikle kaldırıyorum. #whysoglitchycandycrush ?!
Bence gayet ıyı bır oyun Etkinlikleri de bayağı eğlenceli ben 5 yıldız veriyorum deneyimlemek size kalmış üste çıkması Için rastgele JAPSBBİRHİRVage bnjdbjdjJBBJDBJEDBDEBBJDBKDNKVKGNVDNWVDNWNKNKKBDNKDKKHEVDHKHJFEBKEVBBJFBJBJVNJEHİNİJİ TÜRK FRJGRBJBRGNDNKRJRMKFMFKMFKJFJİDHJFHJJFNJFNFJF NE FN VE NFJFJDJDJDJHRHCHF HD HDHFHDJFJDHFHFHHFHBFHVFBFHVFHFHFFHFHHFBFJFNFFJJFFJJFJ
Şeker bombaları daha etkili olabilir çok sıkıcı olabiliyor
Candy Crush Soda Saga Casual jhqy