Post by greatecisabcia on Feb 23, 2022 8:49:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Marble Puzzle Shoot ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Marble Puzzle Shoot IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox dözümlülüyü ▞▞▞
▞▞▞ Marble Puzzle Shoot 2022 version ▞▞▞
Hər zaman dayandığı üçün darıxdırıcıdır
Əla oyun, amma bir çox reklam üçün
Yenicə oynamağa başladım, çox şey deyə bilmərəm Daha yüksək səviyyələrdə topların sürətinə yetişmək çətindir 😒
Oyun kimi. Səviyyə 289-da qalıb və o, bu səviyyəni keçməyə kömək etmək üçün heç bir gücləndirmə təklif etmir. Silinmə vaxtının gəldiyini düşünün.
məncə asan oyundur
Əyləncəli xoşuma gəldi.
Mən yenicə oynamağa başladım və hər şey qaydasındadır, buna görə də istirahətin yaxşı olmasını səbirsizliklə gözləyirəm🤷
Bu oyundan razı qalmadım...oyun dəfələrlə ilişib qaldı...
Çox çətin əyləncələr.
Sadəcə oynamağı sevirəm və əyləncəlidir
Oyunu bəyənirəm, amma oyunda bir səviyyə qazandığım zaman bu reklam mənim üçündür.
Yaxşı və sadə
Bu cür oyunu sevirəm, amma çox reklam var. Onların bir neçə saniyənin çox olması məni maraqlandırmır. Bilirəm ki, bu pulsuz oyundur, amma hər səviyyədən əvvəl və sonra reklamlara ehtiyacınız var!!!! Məhz buna görə mən silirəm..çox zəhlətökən!
İndiyə qədər yaxşı, ilk günlər, lakin sadə və vaxt keçirməyə kömək edir.....
Niyə bu oyun quraşdırıldıqdan sonra açılır
Marble Puzzle Shoot معمولی puhl
Oynamaq və beyninizi oyaq saxlamaq xoşdur
Mən sadəcə 3 ulduz verəcəm, bu, gözəl oyundur, lakin çox AD onu azaldır və ya proqramı silmək məcburiyyətində qala bilərəm. Kimsə rahatlıqla oyunu oynaya bilməz. Hər bir kiçik şey bir reklam açılmalıdır.
Mən həqiqətən bu oyunu sevirəm! Bombaların oyuna başlaması üçün videoya baxmağı seçməsəniz, çətin. Və zahirən sonsuz tərs tədarük, beləliklə siz raundda qalib gəlmək üçün ikinci (və ya üçüncü və ya dördüncü) şans əldə edirsiniz. Bundan qətiyyən əsəbi deyil. Ümid edirəm ki, mənim saxlama yerim olacaq, çünki Call Of Duty çox böyük saxlama yeri kimi hiss olunan şey tələb edir!
Oyun çox əyləncəlidir, lakin bütün reklamlar pisdir
Bu oyun mənə Zumanı xatırladır və mən o oyunu sevirdim, bəli, yaxşı oyundur.Dəqiq, hamar, sürətli və oynamaq asan
Pox kimi gözünüzə girsin😡🤬
Əla oyun (mən buna bir neçə il əvvəldən, stolüstü kompüter oyunları, Zuma və tumblebugs ilə öyrəşmişəm), lakin müdaxilə edən əlavələr oyun həzzini öldürür. sağol
Bu oyunu oynayanda əla vaxt keçirdim və bütün digər problemlərimi tamamilə unutdum
Oyunu bəyənib-bəyənmədiyimi bilmək üçün kifayət qədər uzun müddət oynamamışam. Yalnız 11-ci səviyyədə.
Bubble Shooter Ball Game Thông thường dnik
Bir problem o, çoxlu reklamdır
Super bu oyun kimi, hindi nakakaboring.. Nyo cəhd edin.
İndiyə qədər Zoom qədər asan. Amma əla.
Cox gozel oyundu yuklemeye deyer
Bubble Shooter Ball Game Hygge agw
Ümumiyyətlə yaxşı. Bir şikayətim ondan ibarətdir ki, raundun sonuna yaxınlaşdıqda, görmə və manevr etməli olduğum yerdə reklamı izləməyimə "icazə vermək" üçün bir ikona açılır, bu da oyunuma mane olur və məni reklamdan saxlaya bilər. dövrəni tamamlayır.
Mən bundan həzz almışam
Marble Puzzle Shoot פנאי xmz
Oyunlar tamam. Lakin əlavələr oyun mağazasından geri çəkilməyəcək.
Oyun yaxşıdır/asılılıq yaradır, lakin mən 1607 səviyyəsindən kənara çıxa bilmirəm. Bu artıq 2 gündür. Sadəcə onu silib oynamaq üçün başqa bir şey tapa bilərsiniz 🤔 26/12/21 Zəhmət olmasa, daha çox səviyyə əldə edə bilərik? 1820-ci ildə aylarla bağlı qaldım, 1821-ci ilə və ondan sonraya hazır oldum.
What the Hen: Arrivano i draghi! Strategia pif